Sunday, January 4, 2009

Projek Musim Winter....!!!

Lihat ler hasil nyer kalau dah takde keje..musim winter nie asyik dok kat gumah jer,so kite anak branak wat projek masak memasak. Lagi2 anak yg sulong SiKakak rajin nak menolong..hehehe...tapi kena ikut selera SiSara ler...tapi klu yg pedas tuh selera mama die la.
Strawberry tu faberat anak2....potong2 tabur sikit gula...ha'ah pasti licin sekelip mata,sama juga ngan Oren Chiffon cake tu....kegemaran smua...tak sempat nak simpan esok...licin..gak...,tapi klu yg pedas tu cam MeeHoon Tomyam tuh mama die jer yg kasi perabih..coz..hmm PEDAS....

5 comments:

Rafizah Nordin said...

makin sonoklah di dapur kalau ada yg menolong
tapi sy tak boleh pulak.sama ada kerana dapur sy kecil atau kerana sya seorang yg cerewet, hahaha!!!

::SRISUFI:: said...

salam akak..
cemana pun hidangan itu tetap menyelerakan...

eiyda said...

Salam Intan..

Wah..rajinnya!! kek chiffon tu feveret eiyda n family..cuma nak buat tu malas sbb tang masak kek tu lambat tp bila makan sekelip mata jer abis..isk.isk..

kabussenja said...

Strawberry? wah sedapnye...

CT Delima said...

emm..seronok nya main masak2 ngan ank2 kan..k.ct ni ank dara kalau x kena panggil x mana nya nk nolong hehehe

sedap2 makan bila time sejuk2 kan..asik laporrr jer keh3