Friday, January 16, 2009

Projek anak2 musim winter

Ini ker makanan kegemaran anak2ku...Kalau nasi ayam memang tidak membazir..pasti licin sampai licin kerak nasi...hehehe.Kalau pas makan pencuci mulut tuh ler Aiskrim wat sdiri...tak pernah putus dok dlm freezer tu,manakala samosa tu wat spare klu ade kengkawan dtg secara mengejut,klu tak pun abis dekat anak2...inti die wat mcm2..janji sedap...inti karipap pun jadik..hwahwahwah...

4 comments:

CikMin said...

woooo..ni dak lily gan dak sarah masak ke??dah nama projek anak2 musim winter...apa2 pun..nampak la sgt sedap eskrem mesia tu...xwat jual2 eskrem kt rumah ke intan...

LilySara (WanIntan) said...

Issh...idak ler cam tu CikMin,Sara ngan Lily tu dok tlg makan jer dok perabihkan makanan tuh...hehehe..Sara ler klu nak tlg skit...Aiskrim tuh die yg dok simpan dlm Freezer..biasa ler bebudak smua nak wat sdiri....

eiyda said...

Waa..time masuk jer blog intan ni mesti nampak masakan2 yg meruntun kalbu..lepas ni eiyda nak wat gak la nasi ayam madu tu...ekekeke..

::SRISUFI:: said...

salam sis..

apa khabar?

yummy...memang nampak menyelerakan nih...siap ada aiskrim Malaysia lagi tu..

akak,musim apa kat sana ye?