Sunday, January 25, 2009

Boleh buka gerai camnie....

Hsh..shsh..klu tak habis lagi musim winter nie,alamat nyer makin bertambah ler berat badan..hehehe asyik lapar jer.Klau lapar mula ler kepala otak nie ligat berfikir nak masak apa yek...???Akhir skali lihat ler hasil nyer Datas..Ingat klu balik Mesia leh buka kedai Kek juga Makanan ler... (berangan jer keje aku nih....)

3 comments:

::SRISUFI:: said...

salam sis intan...

aduhai sis lamanya tak bertandang ke mari...

sis,sri terharu sgt dpt email sal blog tak dpt buka tu...sri mmg peribadikan wat beberapa hari je...skrg dah ok..hehehe


***selamat dpt baby baru yer...jg kesihatan sis...


miss u

CikMin said...

weiii....nak dpt baby baru ke....

eiyda said...

Salam intan..
Time musim sejuk memang kita selalu terasa laparkan? alamat makin tembam la badan kita..huhuhu..

p/s: betul ke intan nak dapat baby baru? jaga diri dan kesihatan..take care k..