Saturday, November 15, 2008

My WorkStation (TAG)

Rules:

snap work station anda
then... taruk link blog anda kat bawah gambar work station anda...
iaitu bersebelahan dengan link-link blog yang ada..
tengok contoh yang dibuat nih...
begitulah seterusnya sampai bila-bila, ok...
sekiranya tag ini berkembang... pasti akan ada banyak link-link di
bawahnya...
kalau tak... terencat la dia... ha ha ha...lastly...
tolong pass tag ini pada tujuh (7) blogger lain...pass la pada siapa-siapa..





(CikEla )(CikHana)(CikMin)(CikIntan)

Salam smua kekawan..Tag nie..dpt dari Datin Min Bentong, Mesia..Maap laa Datin Min oii..lambat sikit wat task yg diberikan..alkisahnyer Intan baru jer balik dr Dublin....lokasi workstation ni kat ruang tamu tepi sudut..bersebelahan ngan tmpt Fire Place ngan mejaTV. Intan hanya ade satu jer laptop,tak cam Datin Min ada sorang satu..so.. intan kongsi ngan hubby..Siap bertime lak klu nak guna..hehehe...biasa nyer time intan guna dr pagi sampai hubby balik keje jam 10pm so pastu hubby yg bolot sampai tgh mlm atau pagi..huu..huu...huu...harap2x Datin Min berpuashati yea...satu lagi problem nih nak pas kt sape lak neh..masa'alah negara betoii ler..xpe..pas jugak la..dh rules kan..harap2x org yg kena tag tuh sudi le wat yea tak..!!!


  1. Datin CtDelima
  2. Dato i-Chimera
  3. Datin RianaFatiha
  4. Datin Putri Ilya
  5. Datin JoAyee
  6. Dato Cappuccino
  7. Datin Sabrina

2 comments:

rianafatiha said...

ala, akak... saya dah kena tag yg nih.. cne tuh... akak pon tag saya gak.. huhu..

CikMin said...

alahai cik intan ni...kopiket betol la...ayat tu dh la mcm pernah ku taip jer..ahaks..