Sunday, November 16, 2008

Award

Salam smua kengkawan, sudi lah kiranyer ambil award nie, jgn malu-malu K.
Semenjak dari mula joint blogger nih, ramai gak Intan kenal kengkawan yg sesama berblogger...
dan sesetengah dari fellow bloggers yg Intan kenali di alam maya ini memang benar2 warm dan friendly.
Kepada mereka yg dmaksudkan tu,(U know who u are..) . dan ....terimalah award ini ikhlas dari diri ini...

Datin Min, Datin CtDelima & Dato CheMat, Dato i-Chime, Datin Hana, Dato Cappucinno, Datin Rianafatiha,
Datin Putri Ilya, & Datin Kabussenja.

5 comments:

rianafatiha said...

kak intan.. linda dah amik award nih.. tanx yer.. cayang akak....!!

i-chimera said...

hallamak... cutenya award... sukanya.. mekaseh ek. nanti saya boh kat blog saya.. mekasehhh

kabussenja said...

tq intan.. sy ni baru dlm bloggers2 ni so xpasti ape kegunaan award2 ni.. tp klu dpt award ni mcm dihargai kewujudan kite nih. nanti sya akan buat gak satu award tuk menghargai sume bloggers2 yg sya kasihi...

CikMin said...

salam intan..makaseh bg award ye...ni dtg nak amik la ni...

Che Mat said...

cuteeeee.. nnt cm gantung di umah cm yer :)