Wednesday, April 1, 2009

Hari Pertama ke Sekolah

Hari pertama Sara ke Playschool bersama Adam,macam biasa kami smua pergi menghantar sehingga ke depan skool.Setelah Dperkenalkan kpd smua tanpa menghiraukan kami Sara & Adam terus ke Garden permainan.
Hahaha...ingatkan pasti dia menanggis tapi adik nyer SiLily pula yg kuat menanggis nak main bersama Kakak nya.

5 comments:

CikMin said...

salam cik intan,sihat dah ke tu?...dah skolah sara ye...

™سريسوفي said...

Salam kakak,

akak tak sihat ke?
Kak, jaga kesihatan ye.
Makan yang berkhasiat tau.

Adik Sara dah sekolah, semoga dia hepi ngan rutin baru.


TAKE CARE akak

LilySara (WanIntan) said...

Salam CikMin & Sri....,Alhamdulillah sihat dah batuk & selsema dah berkurangan cuma rasa tersumbat jer...thanks for the comments..hehehe Sara dah kesekolah dah...Happy sakan tak ingat dah mama & Ayah dia.

eiyda said...

Wah seronok nampak Sara tu..baru bersekolah rupanya.. Berapa tahun umur anak intan yg sulung ni? Ada 5tahun?

LilySara (WanIntan) said...

Salam Eiyda,memang lupa dia kat mama & adik die masa menghantar,hhmm jumpa kengkawan terus main.Sara baru jer masuk 4 thn.(May) 19/05/